kau yang terindah.. :')

lirik lagu yang terindah *pandaipandai la kowang bukak sendiri*

Saat lya dengar lagu ni, lya mesti teringat batch pantun 2010 nan 2011~ kitaowang bukannya team, tapi kitaowang satu FAMILY.. ‘susah senang kami bersama’ ayat tu yang selalu kami sebut masa buat sesi dari hati ke hati.. start daripada tu, kami makin rapat.. kongsi suma masalah macam adek beradek..

 Lya sayang sangatsangat nak tinggal team pantun SMAI.. mang da jadi kebiasaan lau setiap tahun, tinggal, mam, pegi skola n macammacam ag, suma nan cikgu bani n cikgu pah.. lya jugak tak nak tinggal suma kengkawan yang masuk kebangsaan dulu.. walaupon mang ada perselisihan faham, tapi tu suma cita lama.. lya sayang dowang ketatketat! Haha J

Macammacam kenangan yang lya ada time jadi pemantun.. ada yang manis, ada yang pahit.. masam pon ada jugak! Haha.. tapi tu suma kenangan.. lepas kebangsaan tahun 2010, team kami berpecah sebab ada yang nak pindah n ada yang nak kawen.. yang tinggal sekarang, hanya gambar yang lya amek sebelum pegi kebangsaan..

Lirik lagu at atas ni pon, mang sesuai n mang lya tujukan at team pantun SMAI batch 2010 n 2011~ lya nak dowang tau perasaan lya.. lya sayang sangatsangat at dowang! Lya harap, pasni walaupon kita da tak bersama an.. kita still satu FAMILY.. yang boleh berkongsi suka dan duka.. :’)

Akhir kata, lya sayang kowang! To -à cikgu saripah, cikgu sarbani, kak fatin, abg wan, awa, aisyah, shahira, kak yan n yang banyak membantu.. kak ain! Kowang mang terbaekk~  

No comments:

Post a Comment